Scala Fish Bar Restaurant

Scala

Fish
Bar
Restaurant

|

Μάταλα Ηράκλειο Κρήτης
+302892045489
+306981388135

Επικοινωνία

top

Χορηγός

Εκλεκτός συνεργάτης και χορηγός στις προσπάθειές μας για την διατήρηση του υψηλότατου επιπέδου εξυπηρέτησης του εστιατορίου Scala Fish Bar Restaurant, είναι η μπύρα Άλφα.

Η μπύρα ΑΛΦΑ είναι από τις παλαιότερες και πιο ιστορικές μάρκες μπύρας στην Ελλάδα με παράδοση στην υψηλή ποιότητα από το 1961.

Tαιριάζει υπέροχα με τρυφερά κρέατα, θαλασσινά πάνω στο κύμα, σπιτικά μαγειρευτά αλλά και κάθε πιάτο που «μπαίνει στη μέση» της παρέας. Η τέλεια μίξη των αρωμάτων της είναι τόσο δυνατή όσο οι δεσμοί που έχουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Η γεμάτη γεύση της ταυτίζεται με τη γεμάτη γεύση των πιο ωραίων αναμνήσεων που μένουν στο χρόνο. Κι ο λυκίσκος της έρχεται να προσθέσει ένταση όπως οι έντονες στιγμές της ζωής μας που είναι απαραίτητες για να διατηρηθούν οι σχέσεις στο χρόνο. Σε κάθε τραπέζι, όποια γευστική επιλογή κι αν κάνεις, η μπύρα ΑΛΦΑ θα είναι εκεί για να συντροφεύσει μοναδικά τη στιγμή αυτή.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Δροσερή, ελαφριά, ξεδιψαστική, πίνεται εύκολα και διαθέτει πλούσιο αφρό. Συνδυάζει ένα λαμπερό χρυσαφί χρώμα και ένα απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς με 5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ.
Ελληνικό προϊόν φτιαγμένο από 100% ελληνικό κριθάρι.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Νερό, βύνη κριθαριού, κριθάρι, λυκίσκος, μαγιά. Δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους ανθρώπους της μπύρας ΑΛΦΑ που είναι στο πλευρό μας!!

Right Parallax Background Element